Lär känna The Mountain®


Det fanns en tid när t-shirts vara ofärgade vita och enkla. Det till trots köpte miljontals män från alla typer av grupper dessa t-shirts. T-shirten var helt enkelt ett bra basplagg för alla.

Sen dess har det gått en väldigt lång tid och t-shirten har blivit ett plagg för att visa vem man är. På The Mountain® älskar man t-shirts och tar en stor ära att producera ArtWear™ som berättar varje persons unika historia.

Passionen för T-shirts


The Mountain har producerat kvalitativa t-shirt med ArtWear™ i över 30 år. Målet under dessa år har varit att erbjuda våra kunder en produkt som värnar om miljön, supportar miljöarbete och designers och skapar intresse för deras arbeten.

Det miljövänligaste t-shirts företaget i USA


Som en pionjär inom miljöarbete arbetar The Mountain® kontinuerligt för att minimera företagets miljöpåverkan genom att bl.a. använda vattenbaserade och organiska färgprodukter och andra produktionsmetoder med stort socialt ansvarstagande.

Hela produktionsprocessen går från användandet av 100 % miljöcertifierat amerikansk bomull, miljövänliga och vattenbaserade färgprodukter i en produktionsanläggning som återanvänder vatten som används i produktionen (DOS).