Aquarium Barn T-shirt

Aquarium Barn T-shirt finns i många olika djurmotiv och tryck. Här finns många klassiska t-shirt med fantastiska motiv och tryck att välja på från Aquatic Collection, så passa på att hitta din favorit.
Motiven på The Mountain T-shirt Classic Tee är inte sällan djur som i olika grad är utrotningshotade och behöver hjälp och stöd för att undvika utrotning och vissa kollektioner har som syfte att hjälpa olika organisationer i deras arbete med djurskydd för utrotningshotade arter.
The Mountain T-shirt Classic Tee är en ekologiskt producerad med 100 % amerikansk bomull, färgade och tryckta med miljövänliga färger och en unik miljövänlig tryckprocess.
När du får din Mountain-produkt rekommenderas att den tvättas i kallt vatten och utan andra plagg, alternativt med plagg i liknande färger. Det eftersom plagget är handfärgat kommer överflödig färg att släppa de första tvättarna. Använd tvättmedel utan blekmedel och plagget bör torkas i tumlare eller flattorkas, ej hängas.

Observera att produkterna är stora i storlekarna, så gå gärna ner en storlek mot den storlek ni normalt har.Titta gärna i storlekstabellerna för att hitta rätt storlek.

Till storlekstabellerna

Produkter
12 36 72