Hem » Hoodies

Hoodies

The Mountain Hoodies finns i ett urval av de motiv från alla de klassiska t-shirts och kollektioner från The Mountain, främst med djurmotiv och inte sällan med djur som i olika grad är utrotningshotade. Andra motiv finns också i olika kollektioner.

Flera kollektioner skapas av konstnärer och designers vilket ger unika kollektioner och motiv som du bara hittar hos The Mountain t-shirt. Det är heller inte ovanligt att kollektionerna har syfte att hjälpa olika organisationer i deras arbete med djurskydd och att hjälpa utrotningshotade arter.

The Mountain Hoodies är en ekologisk producerad produkt med 80% bomull och 20% polyester. Hela produktionskedjan, från material- och färgval till tryckprocess, är miljövänlig för att minimera det ekologiska fotavtrycket.

Huvuddelen av motiven på produkterna är djurinspererade med alla möjliga djurmotiv från alla av jordens kontinenter. Men det finns även motiv som är fanstasy- rymd- och amerikainsprerade. Titta runt i webbshopen för att hitta er favorit bland hoodies.

När du får din Mountain-produkt rekommenderas att den tvättas i kallt vatten och utan andra plagg, alternativt med plagg i liknande färger. Eftersom plagget är handfärgat kommer överflödig färg att släppa de första tvättarna. Använd tvättmedel utan blekmedel och plagget bör torkas i tumlare eller flattorkas, ej hängas.

Observera att produkterna är stora i storlekarna, så gå gärna ner en storlek mot den storlek ni normalt har.Titta gärna i storlekstabellerna för att hitta rätt storlek.

Till tabellstorlekarna

Produkter
12 36 72
Totalt 38 poster
Sida 1 av 2
1 2